Fest, nationalparkshäng och nu monteverde








Sista kvällen på hostlet körde vi en spontanfylla. Träffade på två från Sverige,en tysk och lite folk från USA så vi hakade på dem. Spelade beerpong och gick till ett beachparty. Riktigt trevligt!
Igår tog vi bussen upp till monteverde. 5 minuter innan bussen anlände igår kom carro på att hon glömt sin powerbank på hostlet(pissdyr) Hon sprang tillbaka till där vi köpte biljetterna och undrade om han kunde byta biljetterna till två timmar senare men var tyvärr fullt.
Han sa att hon hade 15 minuter på sig att hämta den för det tar lite tid att få in alla väskor och sådär i bussen.
Vips såg jag carro åka i fullfart iväg med en tuctuctaxi mot hostlet.
Nervös somfan stod jag kvar och väntade med guess what? Vi hann med, yay!!
När vi satt på bussen kom snubben som sa att hon hade 15 min på sig in & ropade : är tjejen som glömde sin laddare på bussen här?Varpå carro svarade yes im here!!
Alla är så sjukt omtänksamma och trevliga här i Costa.

MONTEVERDE nu då. En liten by i bergen. Liknar Banos i Ecuador. Finns så mycket att göra. Idag ska vi åka zipline(latin Amerikas längsta) sen hoppa från en plattform, något bungejump liknande men inte lika läskigt!! Är skapligt nervös men so exited!!
En huge plus med monteverde är att det är lite svalare här medtanke på att vi är på 1800 meter. Kan behövas det också efter många skollheta dagar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0