Helgen

Har inte bloggat sedan lofsdalen!! 

alltså fan har gjort så mycket de senaste veckorna. Har varit mycket festande med ett gäng härliga människor. I veckorna jobbar jag på som vanligt, försöker hålla mig lite healthy & tränar lite. Men ingen crossfit i sikte. ÄN. Saknar det, så måste pallra mig iväg och köra igång igen.

Innan jag tappar det så måste jag berätta om helgen.
Vi var och bowlade & käkade i fredags. Sedan drog vi hem till ante och spelade spel. De andra drack men jag valde att vara nykter. Så jag körde amanda och fredde och dem hem. Kändes så skönt dagen efter!

På lördagen blev det grillning och fiesta hos amandas päron i klackberg. Därefter drog vi ut på kingen. Var sååå såå kul. TILLS. Grabbarna började slänga upp amanda i luften på dansgolvet.varpå amanda fot tjongar i mitt glas i världens fart,som sedan slår till mig över käften sen ögat. Resulterar i spricka vid ögat samt att jag på riktigt trodde att alla mina tänder i munnen var borta. Sprang in på toa och nästintill grät. Alltså fattar ni att det gjorde PISSONT när jag var full. Fatta då om jag hade varit nykter. Det var det enda jag tänkte på " egentligen gör säkert detta tusen ggr ondare än vad jag känner nu( och det gör redan ont)"
Well, jag fortsätter ändå dansa osv sen beger vi oss hemåt. Dagen efter hade jag svik ont och insåg också att tanden bredvid min framtand var lös. KUL.
Så nu måste jag ringa till tandläkaren och höra om det är någon fara.
Jag har verkligen all otur i världen på krogen.fattar inte!!



RSS 2.0