Müsligröt

hörni!!

Skulle göra havregrynsgröt här om dagen. Men hade bara müsli hemma. Provade att koka upp den men lite vatten & salt, ¡voilà!, svin gott blev det.
(Vet att det ser ut som koskit men trust me)
Sen är det bara toppa koskiten med vad ni vill. I detta fall blev det blåbär.


Kluven af

Början av 2016 var helt klart den bästa tiden i mitt liv. Syd & Centralamerika resan med Carro är fan det bästa jag gjort. Jag har upplevt så mycket och sett platser jag inte trodde fanns. (Gud vad jag saknar det!!)


När jag kom hem fick jag brutal ångest samtidig som det var så skönt att träffa alla. Det var ju verkligen inte så att inte hade saknat dem! För gud, vissa dagar i Sydamerika var riktigt jobbiga.
När jag kom hem var jag kluven. Jag saknade det slappa livet i Sydamerika, orkade inte ta tag i nånting, visste inte vad jag ville med mitt liv osv osv.


Efter två veckor hemma började jag jobba på Klockargårdens igen. Någon månad senare tog jag tag i mitt liv,Jag startade ett eget företag, tog emot kunder och allt rullade på.(och gör även idag!) så jävla skönt att vara sin egen chef. Jag väljer själv hur mycket eller hur lite jag vill jobba. Det är faktiskt riktigt roligt att ha eget företag. Ångrar det inte för en sekund!

Ett år är en lång tid, och långt ifrån felfritt.
Mycket har hänt 2016 som jag verkligen inte varit beredd på. Saker som har sårat och svikit mig..Jag har lärt mig att människor inte alltid är det dem utger sig vara. Det är något jag kommer ha med mig livet ut.

Så,

2016, tack för allt. För alla skratt,gråt,upplevelser,äventyr och lärdomar.


2017. Välkommen!


Jul&Nyår

Nu var det sjukt länge sen igen.

Det har både varit julafton och nyår sen sist.
På julafton var jag och carro först en sväng hos pappa, gav aggisen sina julklappar, sen bar det av hem till mamms där vi åt fetaste julbordet,så sååå gott!
I helgen var det nyårsafton, det började med att jag fredde och amanda drog till Hemming. Käkade & fixade oss där sen drog vi vidare till Adrian på fest. Det blev ett lugnt nyår för mig, så skönt att må bra dagen efter. 
Jag bjuder på lite bilder:


RSS 2.0