Pics








21:12

mitt liv är så jävla awesome just nu!!åååå wohoo


Var in till stan idag. Gick vilse på vägen hem. Så fick dra fram kartan,haha...skaplig panik.
hittade lite små grejer.
imorgon blir det stenhård jobbdag. Ska göra så många timmar som möjligt!!
Sen ska jag även hinna testa gymmet här i lägenhetshuset.

tisdag

nyss varit ut och käkat själv för första gången. Fick bli starbucks för jag förstår seriöst inte mig på de kinesiska restaurangernas menyer. Bara tecken överallt hahah...
Är rätt ensamt om dagarna när ingen är här. Tomas jobbar till runt sju. Men snart kommer iallafall carro och Elias. Skulle ha jobbat på datorn här på rummet idag. Men datorn la av & jag måste försöka hitta en adapter så jag kan ladda. Creepy uttag här borta ju.
Lite bilder från igår och idag:








Woopwoop





Kl är 20:00 här (14:00) i Sverige typ. Är redan dödstrött. Det är så fint här!! Längtar tills lördag då carro och Elias kommer. Denna vecka kommer gå segt   för Tomas jobbar hela veckan. Kommer få hänga runt själv i Hongkong men det ska väl inte vara några problem. Uppdaterar mer imorgon!

Hongkong

skulle säga att jag befinner mig i ett tillstånd av extrem lycka och lite nervositet.Sitter i Finland och väntar på flyget till hong kong som anländer 23:00 ikv. Lång väntan men vad är denna väntan när jag ska få vara i Kina i FYRA veckor!?
Ska dit med min morbror,kusinen och carro.Tomas ska jobba och jag och carro ska passa Elias. Carro & Elias kommer nästa vecka på lördag. I veckan ska jag syssla lite med pappersarbete åt Tomas företag och checka in staden. lite läskigt att vara helt själv. Men det ska nog gå bra!!
Detta kommer bli helt awesome. No words needed.








Ina 20❤️❤️






3 från idag






cant handle the inspo











Jobb till 19 idag sen iväg till vacker salong och åt indiskt med dem och företaget emanco. Rå gott var det. Nu sova sen jobb imorgon 10-19!

Så mycket balla grejer här




Skulle äga att ha en fickplunta som den ovan fast med mig och gry springandes i vattnet!!😂


Dag 1.










mässa






Dag 1 på Formex. packat upp varorna & imorgon drar mässan igång på riktigt. sååå spännande!
Nu väntar vi in pizza som ska levereras till hotellet. Skulle ta 74min, jag svälter.


23:40, osammanhängande och astråkigt jag vet

ledig imorgon. ska få en ansiktsbehandling av kära mammsen, sen tvätta och packa till formex. Ska även kanske hinna en sväng till Avesta och sen träffa grybabe som kom hem från Turkiet idag.(happyface)!!

Två bilder från idag!



Hk









Först en halvtaskig förferre sen iväg till Hk. Var så roligt att träffa massa gamla klasskompisar. Jag och frida blev väldigt känslosamma då vi träffade axel och vi började gråta,hahah.
fridus slaggade kvar här och åkte hem vid 12. Tack för en skön kväll people 💕

käk hos papps,fotbollsskrocket & förlorare(jag&sebbe ofc)






Mat hos pappa med familjen 💕 sen fotbollsskrocket och jag och sebastian förlorade.två gånger. det var mindre kul. As trevlig kväll,snart hem och sova för jobb imorgon!

Formex

klockis en sväng idag för möte inför Formex och för att testa att göra olika juicer. Är så taggad,snart dags!!
Efter jobbet käkade jag buffé med familjen. sen hem och hängde med agge och nu är jag hos sebbe. han är nog hemma vilken sekund som helst, då ska vi käka och sedan städa.




senaste dagarna i bild








Röklukten är borta och man kan äntligen pusta ut. Idag har plan från Frankrike och Italien kommit hit för att rädda vårt lilla västmanland. Allt känns så overkligt. Här av alla ställen.
Alla tankar till de drabbade som evakuerat från sina hem,förlorat nära och kära, förlorat sina hem och ägodelar mm. 


kaotisk dag

Brand från helvetet. Närmar sig nbg så har förflyttat oss till Hedemora. Hoppas det är bättre imorgon. Håller tummarna att detta lugnar ner sig!!hoppas det går bra för duktiga pappa som är ute och jobbar hela natten. 


RSS 2.0